Shpejt & Thjesht

Ofertat tona janë të disponueshme për çdokënd. Thjeshtë krijoni profilin tuaj, aplikoni për produktin që dëshironi dhe shfrytëzoni përfitimet që kemi per ju.

Kartë Debiti
Bëje të përditshmen më të lehtë, zgjidh karten e debitit nga Raiffeisen Bank!

Me kartën e debitit nga Raiffeisen Bank, shpejt dhe sigurt ju mund të:

  • Kryeni blerje pa kontakt brenda dhe jashtë vendit. Brenda vendit deri në 4,500 Lekë pa PIN.
  • Paguani online nga kudo ndodheni. Shërbimi i sigurisë 3D Secure për pagesat në Internet e bëjnë kartën e debitit nga Raiffeisen Bank tepër të sigurtë.
  • Depozitoni dhe tërhiqni nga ATM tona me 0 komision.
  • Kryeni blerje të ndryshme në çdo pikë shitje brenda vendit me 0 komision.
Apliko për kartë debiti
promo-img
I disponueshëm për çdokënd

Nuk jeni klient i Bankës tonë? Nuk keni pse të shqetësoheni.

Ofertat tona janë të disponueshme për çdokënd. Thjeshtë krijoni profilin tuaj, aplikoni për produktin që dëshironi dhe shfrytëzoni përfitimet që kemi për ju.

Kredi personale
Bashkë arrijmë më lehtë çdo qëllim!

Kredia Personale i ofrohet të gjithë shtetasve Shqiptarë të punësuar në institucione shtetërore apo private me të ardhura nga paga lehtësisht të verifikueshme.

E dizenjuar sipas kërkesave të klientëve tanë dhe me një limit maksimal deri në 2,000,000 Lek, me kredinë personale ne ju krijojmë mundësinë për të realizuar çdo dëshirë tuajën!
Banka Raiffeisen është gjithmonë pranë jush me produktet e saj si partneri juaj më besnik, të cilat ju mund t'i përdorni për shumë qëllime, duke ju ndihmuar të realizoni çdo dëshirë dhe të plotësoni çdo nevojë tuajën në çdo moment.

Apliko tani
Kartë krediti Mastercard
Bli tani, paguaj më vonë me këste mujore!

Përdorni limitin tuaj pa kufi për të paguar kudo në botë ku gjendet logo Mastercard.

Perdore kartën dhe paguaj me këste me 0% interes. Pagesat me këste mujore ofrohen me plane mujore 3,6,12,18 dhe 24 muaj.
Ju do të njoftoheni nëpermjet SMS për transaksionet e kryera jashtë vendit dhe online si për detyrimet mujore të Kartës së Kreditit.

Apliko për kartë krediti