Shpejt & Thjesht

Ofertat tona janë të disponueshme për çdokënd. Thjeshtë krijoni profilin tuaj, aplikoni për produktin që dëshironi dhe shfrytëzoni përfitimet që kemi per ju.

Kartë Debiti VISA
Një kartë, mundësi të pafundme përfitimesh

Karta e debitit Raiffeisen Bank të mundëson të përdoresh fondet në çdo kohë. Ti mund të tërheqesh para në ATM dhe të kryesh pagesa në cdo njësi shitje POS. Çdo veprim kryer me kartë shfaqet në llogarinë tuaj. Beje më të thjeshtë të përditshmen tënde, zgjidh kartën tënde të debitit.

Apliko për kartë debiti
Kartë debiti Mastercard
Shoqëruesi juaj i përditshëm

Pagesa pa kontakt pa PIN (deri në 4,500 Lekë) duke ofruar shpejtësi dhe komoditet për blerje në shuma të vogla në Shqipëri dhe jashtë.

E pajisur me protokollin 3D Secure për pagesa të sigurta online.
Një kartë me pamje të këndshme, me reliev, e pranuar kudo në botë e cila nuk duhet të mungojë në portofolin tuaj.

Apliko për kartë debiti
promo-img
I disponueshëm për çdokënd

Nuk jeni klient i Bankës tonë? Nuk keni pse të shqetësoheni.

Ofertat tona janë të disponueshme për çdokënd. Thjeshtë krijoni profilin tuaj, aplikoni për produktin që dëshironi dhe shfrytëzoni përfitimet që kemi për ju.

Kredi personale
Bashkë arrijmë më lehtë çdo qëllim!

Kredia Personale i ofrohet të gjithë shtetasve Shqiptarë të punësuar në institucione shtetërore apo private me të ardhura nga paga lehtësisht të verifikueshme.

E dizenjuar sipas kërkesave të klientëve tanë dhe me një limit maksimal deri në 2,000,000 Lek, me kredinë personale ne ju krijojmë mundësinë për të realizuar çdo dëshirë tuajën!
Banka Raiffeisen është gjithmonë pranë jush me produktet e saj si partneri juaj më besnik, të cilat ju mund t'i përdorni për shumë qëllime, duke ju ndihmuar të realizoni çdo dëshirë dhe të plotësoni çdo nevojë tuajën në çdo moment.

Apliko tani
Kartë krediti Mastercard
Bli tani, paguaj më vonë me këste mujore!

Përdorni limitin tuaj pa kufi për të paguar kudo në botë ku gjendet logo Mastercard.

Perdore kartën dhe paguaj me këste me 0% interes. Pagesat me këste mujore ofrohen me plane mujore 3,6,12,18 dhe 24 muaj.
Ju do të njoftoheni nëpermjet SMS për transaksionet e kryera jashtë vendit dhe online si për detyrimet mujore të Kartës së Kreditit.

Apliko për kartë krediti